Не ме изненада този състав на кабинета, предложен от Има

...
Не ме изненада този състав на кабинета, предложен от Има
Коментари Харесай

Журналист: Борисовщината е неизтребима!

Не ме изненада този състав на кабинета, препоръчан от " ИТН ”. То е ясно, че се движим натам. Искахме да е по-добро, по-различно, а се движим към същото. Докарахме до това състояние. Имам неприятното чувство, че тези момчета от партията на Слави Трифонов са една безспорна имитация на Борисов. Абсолютно съм обезверена, че Борисовщината е неизтребима. Те излъчват безсрамие, надменност и политическа неначетеност.

Това съобщи в ефира на Българското национално радио журналистът Копринка Червенкова.

" Прави ми усещане, че в Има Такъв Народ има една доминантна фигура, която се пробва да събере в ръцете си цялата власт. Поне по този начин се държи Трифонов. Дали е по този начин - не знам ”, изясни още Копринка Червенкова. 

Дали ще има държавно управление с мандата на " ИТН ” Червенкова не може да предвижда. По думите й това, което те оферират е " засегнатост за хората, не за електората им ”. 

" Това е засегнатост за хората, които разчитат по някакъв метод, че ще се случи нещо друго в страната. Не може да ми предложат за министър председател един човек, който на 40 години е отишъл да се явява на кастинг при един шоумен. За какво се явява, като от самото начало се пробва да ме убеди какъв брой е съумял в живота и какъв брой знае какво да прави - като предприемач, като човек, който се оправя с всички проблеми. Не става по този начин. Не може един човек, толкоз удовлетворен от себе си, който се съпостави с Кисинджър, да ръководи страната. Вижда се, че е неплатежоспособен. Говоря единствено за министър-председателя. Какво се случва с останалите министри, не можа да кажа. Някои от имената ги слушам за пръв път. Не мисля, че анонимността в тази ситуация е плюс - нароченият за министър на културата е засегнатост за цялата културна общественост и колегия. Това е един човек, който е треторазряден тенор. Видях какъв безпорядък и безумство е в главата му. Той разбиране няма какво би трябвало да се случи в тая просвета и защо става дума ”, безапелационна бе Червенкова. 

" Не са значими имената, а биографиите, престижът. Това са анонимни хора, които занапред ще си натрупат биографията, само че на гърба на българския народ. Според мен Има Такъв Народ се движат преднамерено към нови избори, с цел да се отърват от тази повинност да ръководят страната ", добави тя.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР