Не ме е страх от загубата. Не съм страхлив човек,

...
Не ме е страх от загубата. Не съм страхлив човек,
Коментари Харесай

Мая Манолова намекна за своя политическа партия

" Не ме е боязън от загубата. Не съм нерешителен човек , а страхът ми се показва в думите от един от претендентите за кметове, който ми сподели - " Нищо не мога да направя, купуват пред очите ми гласове ".Така Мая Манолова разяснява предварителния резултат от локалните избори . По думите й дала всичко от себе си в една сложна, жестока и нечестна акция.

Според нея същинската заплаха е действителната обстановка в страната - безобразно пазаруване на гласове от ГЕРБ. Според Манолова властта няма боязън от закона и хората, а жителите дали своят вот протестно. Дори единствено обстоятелството, че в столицата е имало балотаж, Манолова пояснява като вяра и това, че смяна е допустима. Това значи, че са спечелили жителите.

София сподели, че столицата може да се сплоти, безапелационна беше Манолова. Повече не би трябвало да позволяваме хората, които ще ни ръководят да бъдат избирани със силов и платен избор, прикани Манолова. Тя благодари на хората, които са дали своят вот за нея по съвест, а " останалите знаят какъв брой коства съвестта им ".

Подадохме си ръце, само че това обединяване без полезностите - свободата, демокрацията и върховенството на закона - е невероятно. Тази нощ видяхме по какъв начин може да бъде преодолян моделът на еднопартийната и едноличната власт , уточни Манолова. Тя счита, че жителите имат храброст да бъде осъществен пътят до край.

Манолова увери, че няма да се откаже и ще откри формулата това гражданско обединяване да не бъде разпиляно, а да доближи до смяна на модела в България. Идеята си обаче тя ще разгласи след излизането на окончателните резултати.

Манолова ще разяснява и окончателните резултати от локалните избори на по-късен стадий , тъй като разлика сред нея и Фандъкова била под 3 % съгласно нейното редом броене.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР