Не ме е страх от машините, а от това, че

...
Не ме е страх от машините, а от това, че
Коментари Харесай

Бойко Борисов във врачанското село Лиляче: Страната е в катастрофа, няма газ, няма ток

Не ме е боязън от машините, а от това, че вършат спекулация, разгласи водачът на ГЕРБ
Газът с 32% по-скъп и го нямаме

Страната е в злополука и няма оправяне. Това сподели във врачанското село Лиляче водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, където претендентът на партията Вероника Ценова завоюва в неделя втория тур на частичните избори за кмет.

“Държавата отива на избори, тъй като всички партии знаят, че тя е аварирала във всяка една сфера. Дълговете са големи, отговорностите са големи, няма газ, няма ток”, уточни Борисов.

“Партньорите се намират в живота, на терен, по време на избори. Пътят за Мездра щеше да е подготвен. И като имате пътя, Враца щеше да е квартал на София. Спряха ме хора за фотография, строители, споделиха: Връщай се, ситуацията е страшно”, добави още Борисов. Той акцентира, че младежите на Българска социалистическа партия са подкрепили претендента на ГЕРБ на частичните избори, тъй като желаят развиване.

Той заяви, че пътят за “Слънчев бряг е подготвен, безусловно подготвен, би трябвало да му сложат единствено маркировката”. “Минах го пешком, щото Рашков предишният път ни търсеше да ни глобява. Какво му е на модела Борисов? Оня ден кметът на Перник ми пуска какво е споделил за водопроводите в Перник. 137 млн. отидоха в Перник, червен кмет. Една стотинка не са му дали сега”, изясни Борисов. Лидерът на ГЕРБ не скри възмущението си от лицемерието на Политическа партия.

“Те имитираха, че вършат държавно управление. Газът с 32% по-скъп и го нямаме. Искат всичко това да го трансферират на Радев и на идващото държавното управление. Днес приказвах с Делян, да сложим таван на цените на горивата от 2,70 лева, както е в Унгария. Надявам се, че политическите партии, които не лапат от далаверата с нафтата и бензина, ще ни поддържат, ето ви икономисан за всички хора един лев”, съобщи още Борисов и добави: “Година и половина застой и един парапет, за който никой не желае да ги попита: Това тези хора ли са. Оня ден им гледах конференцията на Рашков и Кирил Петков, в случай че бяха им създали проби и щеше да стане ужасно.”

“Няма да поддържаме никакво държавно управление. Ние сме “за” смесената система. Не ме е боязън от машините, а от това, че вършат спекулация. И когато всичко е в ръцете на Рашков и Асен Василев, кодовете са в тях, флашките са в тях, по тази причина желаеме и да има и хартиени бюлетини ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР