Не ме е страх от индийския щам! Ваксинирам съм и

...
Не ме е страх от индийския щам! Ваксинирам съм и
Коментари Харесай

Васил Найденов: Не ме е страх от индийския щам

 " Не ме е боязън от индийския вариант! Ваксинирам съм и всички към мен също са имунизирани. " Това показа топзвездата на българската сцена Васил Найденов, който няма да почива цяло лято, защото графикът му е цялостен с участия.

Напоследък епидемиолози у нас и по света бият паника, че е допустима нова вълна от ковид поради индийският вариант, който все по-често е засичан в Европа. Подобна разновидност на вируса бе открита и у нас при доктор, контактувал с чужденец.

През предходната година Васко Кеца на няколко пъти се среща с ковид, въпреки самият той да не се разболя. Това се случи на човек от екипа му, заради което на артиста му се наложи да пази дълга карантина у дома, написа. 

Самият той тогава показа, че му е било доста неприятно да стои затворен, само че се преценява с условията.

Вирусът провали и мегаконцерта, който артистът трябваше да направи по случай юбилея си в Зала 1 на НДК. На него бяха поканени всички звезди от родната сцена, само че за жалост, събитието не се състоя.

След разпределяне на ограниченията Васил Найденов се завърна триумфално към театрална активност, като непрестанно си правеше проби, с цел да е сигурен, че не се е заразил. Сега е решил съществено казуса, като се е ваксинирал. За момента се допуска, че имунизациите и тези, които са прекарали заболяването, са предпазени от новата разновидност.

Междувременно стана ясно и че Найденов най-накрая ще завърши ремонта на жилището си и е решил да направи грандиозно празненство за края на строителните работи, удостовери пред вестника симпатичният импресарио на артиста Ивайло Манолов.

" Вижда му се краят ", засмя се той от гръцкия плаж, където сега приготвя лятната си вила. Върне ли се, с Кеца потеглят по участия, а малко по-късно сигурно през септември за рождения ден на изпълнителя ще си починат в Гърция.

Самият реализатор най-накрая взе вкупом и трите пенсии, които му отпусна страната за особени заслуги към нацията. В листата бяха включени 63-ма създатели. Между тях бяха приятелката на Васил Найденов - Богдана Карадочева, Марги Хранова, Митко Щерев и доста други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР