Не ме е страх, гърмяха ме веднъж и оживях. Това

...
Не ме е страх, гърмяха ме веднъж и оживях. Това
Коментари Харесай

РАЗСЛЕДВАНЕ: Свидетел на купуване на гласове - намеси името на депутата Халил Летифов от ДПС

" Не ме е боязън, гърмяха ме един път и оживях ". Това съобщи в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " предприемачът Стойчо Стойков, който твърди, че кметът на Гурково е спечелил изборите поради скица за пазаруване на гласове под политическия чадър на Движение за права и свободи.

Той описа още, че кметът на Гурково и доближените му записват хора и ги изнудват, подмятат опиати. Стойков уточни, че е подготвен да опише пред други медии " още по-интересни истории ".

Според него полицията и управляващите покровителстват Цонев, който е знаел за квалифицираната профилирана интервенция и е скрил всички улицаващи го доказателства. Органите на реда обаче по този начин и не влезнали в дома му. Той загатна и името на депутата от Движение за права и свободи Халил Летифов.

От Групово дело " Боец " оповестиха, че ще сезират Министерство на вътрешните работи още на следващия ден и ще изискат среща с министър Демерджиев.

Утре сутринта в 8:45 часа ръководителят на Групово дело " БОЕЦ " Георги Георгиев и Стойчо Стойков ще бъдат пред Министерството на вътрешните работи с искане за среща с министъра на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР