Не крием, че с голяма охота следим какво публикуват в

...
Не крием, че с голяма охота следим какво публикуват в
Коментари Харесай

Как тренират Наум Шопов и Теа Минкова

Не крием, че с огромна ненаситност следим какво разгласяват в обществените мрежи Наум Шопов и Теа Минкова . Двамата са доста сладка двойка и не е инцидентен фактът, че имат многохилядни почитатели в Instagram.

Приключиха фотосите на " Откраднат живот: Любовта лекува "

Наум Шопов се погрижи да ни осведоми

Наум и Теа се стремят да се хранят здравословно и да упражняват интензивно. Не е належащо да привеждаме доказателства за това, тъй като един бърз обзор на профилите им в Instagram е задоволителен, с цел да се убедим. Скоро двамата споделиха няколко предписания, които обичат да подготвят, само че са ги модифицирали, с цел да ги създадат по-здравословни.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Д-р Наум Шопов (@shopov) на Май 17, 2019 в 11:05 PDT

И тъй като в днешно време хората се интересуват живо от тренировки и здравословно хранене (Ицо Хазарта може и да не е доста склонен с това) Наум и Теа взеха решение да покажат по какъв начин минава една тяхна подготовка.
 „ Моят фитнес буквар “, Наум Шопов и всичко, което артистът е научил за фитнеса
Наум Шопов: Щом мога аз, значи можете и вие

„ Моят фитнес буквар “ – тайните за триумфа на артиста, доктор и фитнес запалянко в книга

Конкретната подготовка е за тил и ръце и хубавото е, че от самото начало Наум изяснява всяко едно упражнение и какви неточности могат да бъдат позволени при осъществяването му.
 Наум Шопов, Теа Минкова и по какъв начин се хранят двамата
Как Наум Шопов и Теа Минкова се приготвят за лятото

Интересни модификации

Всяка тяхна подготовка стартира с кардио, чиято дълготрайност варира сред 10 и 15 минути. След това Наум и Теа загряват ставите, нещо което множеството хора не вършат и е неточност. Двамата вършат вработващи серии преди да стартират с работните, с цел да бъдат готови мускулите. Следва сложната част, която може да бъде забелязана във видеото.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР