Не крием, че Хайди Клум е една от абсолютните ни

...
Не крием, че Хайди Клум е една от абсолютните ни
Коментари Харесай

Когато Хайди Клум не се притеснява да покаже гърдите си

Не крием, че Хайди Клум е една от безспорните ни любимки в обществените мрежи. Едва ли някой ще ни повярва, само че това не е единствено поради фотосите с безкрайните ѝ крайници и нейното си, неповторимо секси лъчение.
 Хайди Клум, Том Каулиц, какво сподели за връзката им и шегата, че пие от кръвта му, с цел да е млада
Как се пошегува с половинката си Хайди Клум

Модел с възприятие за комизъм

По-скоро намираме за зареждаща неизчерпаема ѝ сила във всички направления на живота - децата, браковете, работата, любовта...

Но пък когато пусне някоя нова секси фотография, естествено, че няма по какъв начин да не отбележим това. 49-годишният супермодел несъмнено знае по какъв начин да предизвика.

Хайди Клум за следващ път съумя да притегли вниманието ни с парещ кадър, от който виждаме, че по никакъв метод не се тормози да покаже гърдите си пред верните си 9.7 милиона почитатели и почитатели. 

Тя добави кратък коментар към фотографията, като написа: " Още един парещ ден... не забравяйте да носите своя слънцезащитен крем ".

Заедно с огромното количество слънцезащитен крем, което съумява въпреки всичко да прикрие до известна степен гърдите ѝ, звездата театралничи и с огромна плажна шапка, която хвърля сянка върху лицето ѝ.
 София Вергара, Хайди Клум, America's Got Talent и церемонията, която ги събра
И Хайди Клум, и София Вергара вкупом - постоянно добра концепция

Очаквано добра композиция

Наскоро Хайди беше на остров Миконос, с цел да снима последният сезон на риалити формата Next Top Model на Германия, в който Клум също взе участие. С нея беше и брачният партньор ѝ Томас Каулиц и по всичко личеше, че Хайди и още веднъж сполучливо съумя да съчетае работата с удоволствията.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР