Не казвам нещо лошо за тези двама души, но са

...
Не казвам нещо лошо за тези двама души, но са
Коментари Харесай

Стефан Гамизов: Кражбите и корупцията при правителства на Радев достигнаха най-високите достижения на ГЕРБ-ДПС

Не споделям нещо неприятно за тези двама души, само че са близки с Русия, а не с България, а Русия, отново да кажа, публично е оповестена за “държава спонсор на тероризма ”.

 

Как Румен Радев ”избра ” Румен Петков за собствен енергиен наставник в миг на военна експанзия на Русия против Украйна, когато всички цивилизовани страни са против съветската робия и тирания?

Защо партиите не разискват като изискване за основаване на държавно управление отстраняването на Радев?

Руската тирания има основни хора във всяка партия, които получават доста пари за измяната си.Защо няма задържани за закононарушения против републиката политически лица?

Предателството, шпионството и вредителството, каквото всекидневно се прави от министри на Радев, е цялата първа глава от закононарушенията по Наказателен кодекс.

Както споделих доста пъти, живеем в съветски боен хибриден прелом, само че това не го трансформира да не е боен, което повдига въпроси, за какво българската войска не пази териториалната целокупност на България (анексията на територия от Русия от Лукойл) и за какво не е възстановила суверинитета над пристанището “Росенец ”?

Защо Турски Поток действа? Той дава главното финансиране на Путин за войната в Украйна и хибридната против България. България, с помощта на Радев и Борисов е под съветска хибридна окупация, която опустошава всичко по пътя си, насаждайки възприятие на безизходност, каквото има във всяко окупирано от руснаците украинско обитаемо място.

България обаче не е Украйна, публично не е във война с Русия, както и е член на НАТО и Европейски Съюз. Българи, събуждайте се и погледнете през прозореца! Над държавните ни здания се вее съветското окупационно знаме!!!

Само ви се привижда българското!!!

 

Стефан Гамизов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР