Не изпитвам разочарование от социологическите проучвания. Такива сме виждали и

...
Не изпитвам разочарование от социологическите проучвания. Такива сме виждали и
Коментари Харесай

Никола Минчев: На този етап няма как да се водят разговори с ГЕРБ за коалиция


Не изпитвам отчаяние от социологическите изследвания. Такива сме виждали и преди и те не отразяват действителния резултат. Колко ще спечелим и какъв брой ще загубим, ще забележим на 2 октомври. Социологическите изследвания съставляват моментна фотография на електоралните настройки, те не отразяват настоящата динамичност. Ние ще посетим оптимално доста обитаеми места и ще се срещнем с оптимално доста хора, с цел да ги убедим да гласоподават за нас. Това съобщи в ефира на " Лице в лице " по bTV някогашният ръководител на 47-ото Народно заседание и претендент за народен представител от " Продължаваме промяната " Никола Минчев.

Минчев изрази мнение, че " българското задкулисие " е това, което е свалило държавното управление им. Действията ни против корупционните практики, като това на " Капитан Андреево ", не бяха простени от българското задкулисие, което ни смъкна, разяснява той.
Никола Минчев бе безапелационен, че на този стадий няма по какъв начин да се водят диалози с ГЕРБ за коалиция.

В последните 12 години този ГЕРБ ни докара не просто да не достигнем по стандарт Западна Европа, а в противен случай – разтвори още по-голяма ножица сред нас и тях, подсети претендентът за депутат, представен от novini.bg. По тематиката с наводненията в Пловдивска област, Никола Минчев означи, че гледа на това злополучие от човешката му страна, което разказа като " покруса ".
Призоваваме всеки, който може, да се включи като доброволец. Ние също се включихме в границите на днешния ден. Хората имат потребност от доста работна ръка, тъй като наносите са извънредно съществени. Има потребност и от много тежка техника, тъй като не става единствено с голи ръце и лопати, описа Минчев.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР