Не искаме София да стане като в други европейски столици,

...
Не искаме София да стане като в други европейски столици,
Коментари Харесай

От заведенията след боя от мигранти на Витошка: Не искаме София да стане като в други европейски столици

Не желаеме София да стане като в други европейски столици, да вземем за пример като Виена. Ще желаеме да се затворят бежанските центрове, да има по-засилено полицейско наличие там. Не желаеме да се стига до апели хората да останат по домовете си, тъй като мигринтски банди враждуват по улиците на София. Това съобщи Павлин Петров съпредседател на Българската асоциация на заведенията в предаването „ Твоят ден ” по NOVA NEWS.

Думите му са след няколко случая в София на набези с присъединяване на мигранти.

„ За пръв път има нахлуване на мигранти над деца на най-търговската улица в София - Витошка ”, посочи Петров.

Според специалиста по сигурност Тихомир Безлов мигрантите избират да минават през Гърция, Сърбия и Северна Македония. За него сбиванията не са вест. „ Не виждам нападателно влизащи мигранти. Хубаво е да знаем детайлите. Ако погледнем числата, няма смяна по отношение на това, което сме имали предходните години ".

Милен Иванов, някогашен зам.-ректор на Академията на Министерство на вътрешните работи счита, че публичната заплаха в обстановката с бежанците е, че когато те попаднат в България, ще намерят елементарен и престъпен метод за набиране на богатства. Този проблем тлее в България и изключително в София. Мигрантите основават гетоподобна общественост в центъра на София. Очаквах реакция от Васил Терзиев ”, добави Иванов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР