Не искам да знам причината за изборът му за такъв

...
Не искам да знам причината за изборът му за такъв
Коментари Харесай

Той избра да играе ролята на загубенят от провинцията, но беше адски добро момче с големи мечти

Не желая да знам повода за изборът му за подобен край, само че се надявам там, където е душата му да откри покой, написа спечелилият от първия сезон на Биг Брадър Здравко Василев за Гроши 

Победителят от първото издание на " " скърби за загубата на един от най-колоритните участниците от неговия сезон на формата - Светлин Шевров-, който се самоуби преди ден. " Голямата болежка на Гроши съгласно мен остана голямото недоумение от това какъв е и евентуално за това беше построил един подправен облик за себе си ", показа Здравко за Гроши.

Ето какво написа още той:

Днес денят ми стартира с вест, която безусловно ме покруси. Смъртта на Светлан Шевров - Гроши.

Дълго обмислях, дали да напиша нещо в памет на това момче, с което ориста ни събра за малко в най-известната къща в България.

Голямата болежка на Гроши съгласно мен остана голямото недоумение от това какъв е и евентуално за това беше построил един подправен облик за себе си. Той остана неразбираем и от нас в Къщата и избра да играе ролята на загубеняка от дребният недодялан град, само че в действителност бе едно положително момче с големи фантазии, които от време на време шушукайки и боязън споделяше с нас.

Не желая да знам повода за изборът му за подобен край, само че се надявам там, където е душата му да откри покой!
 Здравко Василев от първия сезон на формата през 2005 година, когато се засече с Гроши  Гроши сътвори подправен облик за себе си в Биг Брадър
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР