Не искам да бъда въвличан в политически битки, особено в

...
Не искам да бъда въвличан в политически битки, особено в
Коментари Харесай

Кличко за критиките на Зеленски: Виждаме някакъв вид политически игри

" Не желая да бъда въвличан в политически борби, изключително в актуалната обстановка ", сподели Кличко. " Меко казано, това не е хубаво. Нито за украинците, нито за нашите задгранични сътрудници. Днес, както в никакъв случай по-рано, всички би трябвало да се обединят и да работят дружно. А тук виждаме някакъв тип политически игри ", съобщи кметът на Киев.

" Нужна е, меко казано, още много работа ", сподели президентът.

Във видео, оповестено в Телеграм, Кличко сподели, че 430 " центрове за отопление " оказват помощ на жителите на украинската столица да се оправят с следствията от съветските удари, а още 100 са планувани при положение на изключителни условия.

Кличко, който беше замесен в няколко политически дебата със Зеленски преди съветската инвазия, сподели, че президентските съдружници се занимават с " операция " за напъните, които поставят локалните управляващи в Киев.

От своя страна обаче Давид Арахамия, ръководител на парламентарната група на партията на Зеленски " Слуга на народа ", съобщи, че обясненията на Кличко се " разграничават доста " от това, което оповестяват жителите. " Имам предложение. Градските управляващи имат една седмица да поправят проблемите и по-късно ще създадем инспекции дружно с кмета ", написа Арахамия в Телеграм.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР