Не исках да го убия, а да го нараня.“ Това каза

...
Не исках да го убия, а да го нараня.“
Това каза
Коментари Харесай

„Не исках да го убия, а да го нараня“: Обвиненият за смъртта на шофьора остава в ареста


„ Не желаех да го убия, а да го нараня. “

Това сподели в своя отбрана упрекнатият в ликвидиране на водача, прегазил 6-годишно дете в село Прилеп.

Окръжният съд в Бургас остави 46-годишният Стефан Дехнев в ареста. Той е упрекнат в преднамерено ликвидиране на 57- годишния водач на товарния автомобил, който беше атакуван в кабината си от ядосана навалица роми. Дехнев му нанася прободна рана с нож в прасеца и водачът умира от кръвозагуба, съобщи БГНЕС.

Дехнев, който е съден за обири и грабежи, беше доведен в бургаския съд с белезници. Преди да влезе в правосъдната зала той разяснява пред медиите само, че съжалява за случилото се.

„ Съжалявам. Не знаех, че ще стане по този начин “, сподели Дехнев. Малко след началото на съвещанието служебният му бранител Величка Костова изиска да се запознае с материалите по делото.

След къса в отмора и обновяване на съвещанието стана ясно, че Дехнев не може да бъде открит на съответен адрес. От Прокуратурата показаха, че непрекъснатият му адрес е в сунгурларското село Подвис, а актуалният е в сливенското Градец. Според прокурор Ангел Георгиев обаче той не е обитавал на нито един от двата адреса.

Днес стана ясно още, че гибелта на водача на камиона е настъпила от мозъчно разтърсване, а не съответно от нанесените рани с нож, съгласно версията на отбраната. Дехнев не е нанесъл удара на нож за да убие водача на товарния автомобил, а да го нарани. Няма данни за предумисъл, уточни отбраната и изиска мярка „ домакински арест “ със възбрана за овакантяване рамките на страната.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР