Не им давайте да ни завлекат в миналото. Отново. Само

...
Не им давайте да ни завлекат в миналото. Отново. Само
Коментари Харесай

Любомир Аламанов с призив за вота: Не им давайте да ни завлекат в миналото, гласувайте!

" Не им давайте да ни завлекат в предишното. Отново. Само два дни до изборите... Знам, че ви е писнало. Знам, че сте изтощени. Знам, че сте ядосани. Знам, че сте гневни. Знам, че имате друга работа. Знам, че желаете малко отмора. Знам, че желаете малко успокоение. Знам, че ви омръзна разнообразни партии и политици да ви дрънкат нелепости.

 

Знам, че се притеснявате за децата си, за бъдещето си, за сегашното, за всичко... И аз съм по този начин. Май всички сме по този начин. Но... Понякога в живота на човек има моменти, които са на кръстопътя на Съдбата. Моменти, които могат да предопределят бъдещето. Моменти, в които и най-малкото изпитание може да промени всичко. Понякога малко изпитание в подобаващ миг може да промени всичко. Такъв миг може да се окаже в неделя ", написа в профила си във Facebook пиар специалистът.

 

Аламанов показва, че изборът е " черно-бял " и тези парламентарни избори са оня " миг, който да предопредели дали ще се върнем в блатото на застоя, в което желаят да ни натикат още веднъж. В блатото на нищото ". Той припомня, че " блатото " значи липса на промени, неистини, обири, източване на фондове, корупция, безучастие на прокуратурата и " подигравките на целия свят ".

 

Според специалиста, който има над 20-годишен опит и в публичния пиар, можем да живеем обикновено и моментът да изберем това е след два дни.

 

" В неделя. Моментът, който може да предопредели по какъв начин ще живеем идващите години. Дали в блатото на застоя или в опит да построим обикновено бъдеще за децата. Всичко зависи единствено от теб. И от всички нас. Точно в този миг. Колкото и да сме изморени, обезверени, обезверени, ядосани, това е моментът да поставим минимално изпитание. Да отидем и да гласуваме ", призовава Аламанов.

 

" Излезте и гласувайте. Опитайте, най-малко за децата. Има по какъв начин те да живеят в обикновено бъдеще ", приключва апела си известният пиар специалист.

Източник: dir.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР