Не харесвам пакта, заяви той в парламента, добавяйки: Има проблеми,

...
Не харесвам пакта, заяви той в парламента, добавяйки: Има проблеми,
Коментари Харесай

И Чехия Каза Твърдо Не На Глобалния Пакт За Миграцията На Оон!

" Не одобрявам пакта ", съобщи той в Народното събрание, добавяйки: " Има проблеми, които могат да бъдат интерпретирани по разнообразни способи. Ще предложа на моите сътрудници в държавното управление да действаме по същия метод като Австрия или Унгария. "

Глобалният контракт за безвредна, систематична и естествена миграция ще бъде публично признат в мароканския град Маракеш по време на междуправителствена конференция, планувана да се организира на 10-11 декември.

Окончателният план на необвързващото съглашение беше оповестен на 11 юли. Съединени американски щати бяха първата страна, която отхвърли да го утвърди, а по-късно се отдръпна и Австралия. В Европа Унгария и неотдавна Австрия оповестиха, че няма да подпишат пакта за миграцията на Организация на обединените нации.

Нещо повече, немски медии оповестиха през вчерашния ден, че редица депутати от най-голямата политическа партия в Германия - Християндемократическия съюз на Ангела Меркел, имат намерение да се опълчват на пакта, защото не прави разлика сред насилствените и трудовите мигранти.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР