Не хабете излишни емоции в отрицателно направление и всичко ще

...
Не хабете излишни емоции в отрицателно направление и всичко ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Не хабете излишни емоции, всичко ще се нареди

Не хабете непотребни страсти в негативно направление и всичко ще се подреди, поучават звездите през днешния ден. 

Овен

Отделете внимание на специалността, кариерата и на мощните на целия свят. Ако неотдавна сте стъпили в сериозен спор с шефа или сътрудник, ще се появи непредвидена опция да се възползвате от получени в миналото истински познания, или от нечие застъпничество или отбрана. Нараства вероятността за триумф в секрети работи или в ексцентрични инициативи. В основата на всичко би трябвало да бъде умеенето Ви да работите и планирате. Ако сте занаятчия в своята работа, това няма да съставлява никаква компликация.

Телец

Да си изясните кои точно аспекти в живота Ви изискват внимание в този момент, не е по този начин елементарно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и към този момент от много време не се усещате в естетика с обкръжаващия Ви свят. Това, което в този момент би трябвало да извършите, е да взе участие интензивно в темп и заниманията на обичаните си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си дейности или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато още веднъж се окажете в центъра на дейните дейности, ще разберете върху какво би трябвало да се концентрирайте.
 

Близнаци

Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате, а ще се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безмислено. За Вас грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле. Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате на своите близки.
 

Рак

Желанието на вашия сътрудник през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това учудване - прелестно или не напълно, за в този момент остава незнайно. Всичко ще зависи от съответната обстановка, и Вашето държание в този миг.
 

Лъв

Опитайте се да станете такива, каквито сте били в оня ден и час, когато във Вас са се влюбили. Това ще Ви помогне още веднъж да преживеете всички усеща, които тогава са нахлули у Вас, да оцените станалите промени, както и смисъла на Вашия обичан човек в живота ви... А и просто като опит е забавно!
 

Дева

Колкото и да се пробвате да поукрасите нещо, в случай че това не се получава, значи по този начин и би трябвало да бъде. Не губете времето си на вятъра, обслужвайки стилните трендове. Харесвайте си това, което си харесват, и престанете да се тревожите за това, което ще кажат хората от страни за Вас. Ако харесвате разноцветни синджири, носете ги и за напред. Ако най-голямо наслаждение Ви доставя музиката в жанр „ диско ”, увеличете звука Гордейте се от това, което сте, и от детайлите, които Ви отличават от всички останали хора в този свят.
 

Везни

Днес е удобен ден за фамилни тържества. Всъщност, даже с Вашата половинка още да не сте женени, може да я въведете в своя фамилен кръг, което единствено ще внесе нотка на обаяние. Само не би трябвало да се целувате пред всички, а е по-добре за задачата да се уедините.
 

Скорпион

От сутринта Ви чака щастливо и оптимистично въодушевление, благотворителност в връзките към другите и социална известност. Времето е прелестно за прояви на музикална, художествена и сантиментална интензивност. Обществената Ви активност евентуално ще бъде обвързвана с вяра, философия о чужбина. Възможно е да се окаже вид за странствуване за наслаждение, или поради насърчаване на интерес към задграничен формат на изкуството.
 

Стрелец

Днес ще Ви се случи нещо ненадейно, което значително ще повлияе на Вашия персонален живот. Възможно е, измененията да са незначителни, само че събитията, които ще ги последват ще са зашеметяващи и удивителни. Бъдете нащрек,за да не сбъркате при избора на тактика на държание!
 

Козирог

Днес на Вашия обичан човек ще бъде достат мъчно да се сдобри с това, че е приключил някакъв следващ стадий от Вашите връзки.Опитайте се да го убедите, че скоро стартира идващия, а той ще бъде доста по- добър, по-ярък, топъл и забавен от предходния.
 

Водолей

Най-добре ще бъде днешната сантиментална среща да проведете на чист въздух. Идеалният вид за това би било, да поседите на брега на океана, само че заради липса на подобен може да се възползвате от всеки разполагаем водоем, без значение от неговата величина.
 

Риби

Опитайте се, да се настроите на оптимистична вълна. Ако съумеете да насочите силата си в положително направление, а не я хабите във безредици и прекарвания, обстановката ще се усъвършенства. За другарство това напълно не е най-подходящия ден. Конфликтите ще избухват доста елементарно, а помиряването след тях ще бъде в действителност мъчно. Може да взимате решения, отнасящи се до финанси, а също и да се занимавате с домашна работа – с това ще се справите много елементарно. Не са изключени непредвидени настоятелен оферти, като може и да поговорите за обновяване на съдействието с отдавнашни сътрудници.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР