Не говорихме с президента за конкретни имена за служебен кабинет

...
Не говорихме с президента за конкретни имена за служебен кабинет
Коментари Харесай

Нинова: Трифонов иска абсолютно мнозинство, но това не е възможно

 Не говорихме с президента за съответни имена за длъжностен кабинет - датата 11 юли крие риск за ниска изборна интензивност. Това сподели пред публицисти водачът на Българска социалистическа партия, откакто върна на президента третия изследователски мандат за сформиране на държавно управление, съобщи " Фокус “.

" Не говорихме с съответни имена за длъжностен кабинет. Оставихме този диалог за по-късно сред президента и нас. Така че нямаме вест в това отношение. Може би новината през днешния ден е, че отиваме на предварителни избори най-вероятно на 11 юли. Тази дата крие риск за ниска изборна интензивност, даваме си сметка за това, както и за отговорността, която имахме с третия мандат. Дали е заслужено, или не да бъде връчен на нас третият мандат, взема решение само президентът Радев, според Конституцията на  България ", разяснява Нинова.

" В това Народно заседание няма разговор. За страдание надвиха партийното его и персоналният нарцисизъм. изиска избори, с цел да има по-голяма легитимност, само че безусловно болшинство е невероятно ", уточни още Нинова и изрази вяра партията ѝ да усъвършенства резултата си от последните избори
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР