Не гледахме филма Апокалипсис сега“ в София, благодарение на ГЕРБ

...
Не гледахме филма Апокалипсис сега“ в София, благодарение на ГЕРБ
Коментари Харесай

ГЕРБ срещу Терзиев: Апокалипсисът в София е блъф, Бонев остава безработен

Не гледахме кино лентата „ Апокалипсис в този момент “ в София, с помощта на ГЕРБ на национално равнище. Това съобщи на брифинг някогашният началник на СОС и сегашен общински консултант Георги Георгиев.

„ Видяхте, че държавното управление реши два доста значими проблеми на София – преди всичко за недостигащите пари за разплащания за ВиК плановете и отговорностите за защита на метрото “, сподели той.

„ Тезата на Терзиев и Бонев, че в случай че СОС няма ръководител, това ще спъне нещата в София, се оказа блъф.

На второ място огромната победа е на депутатите, на които желаеме да благодарим, които през вчерашния ден в бюджета включиха над 100 млн. лв. за планове, по които сме работи през последната година. Единственото,което остава да бъде решено, е лидерският проблем в СОС “, добави Георгиев.

„ Светът не свърши с това, че не избрахме техен ръководител и съответно човек, на който търсим работа. Градът може да бъде ръководен по този начин, както се поставя, - с разсъдък, честност и отговорно отношение.

„ Трябва да се признаят заслугите както на Политическа партия, по този начин и на ГЕРБ, по този начин и на госпожа Мария Габриел “, акцентира той.

„ Това, което работи общината, ще бъде финансирано в допълнение от страната “, призна Георгиев и добави, че съгласно него софиянци заслужават поддръжка.Ясно забележима е политическата отпадналост на най-голямата група в Столичния общински съвет да излъчи болшинство и да избере ръководител. Това сподели Антон Хекимян от ГЕРБ.

Тази отпадналост прерасна в спекулациите, с които се опитваха да ни убедят, че би трябвало даже краткотраен ръководител на СОС. Да се търсят краткотрайни решения за столицата, е меко казано присмехулно. Спекулата с парите за канализацията, изтече тъкмо там “, акцентира Хекимян.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР