Не ги подценявайте, съветва Euronews – на европейските битпазари ще

...
Не ги подценявайте, съветва Euronews – на европейските битпазари ще
Коментари Харесай

Вълнуващ шопинг през лятната почивка ви очаква в Европа

Не ги подценявайте, поучава Euronews – на европейските битпазари ще намерите доста качествени артикули, изключително във Финландия, където пазарът втора ръка е народен спорт и надали не „ свещено ” занимание за спестовните финландци, които като буйни еколози, горещо имат вяра в многократната приложимост на движимостите. Столицата Хелзинки е цялостна с пазари, предлагащи неповторими финландски артикули – сувенири, облекла, тъкани, дървени играчки и сервизи от емблематичните финландски марки Littala и Arabia.

Евтини дизайнерски облекла и кухненски принадлежности втора ръка можете да намерите в Копенхаген. Миналата година датската столица беше оповестена за най-хубавия европейски град за търсачите на преференциални покупки, в това число поради своите качествени антикварни магазини и улични пазари. Най-популярният от тях е зад кметството, където можете да намерите на прилични цени маркови облекла и прелестни кухненски принадлежности.

В Берлин можете да се снабдите „ на сметка ” с редки книги и военни сувенири. Мнозина считат немската столица за център на съкровища втора ръка, с оживените...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР