Не е за вярване, но в гробницата на известния фараон

...
Не е за вярване, но в гробницата на известния фараон
Коментари Харесай

Кой би предположил, че масажът с маслото от черен кимион е супер полезно

Не е за поверие, само че в гробницата на известния фараон Тутанкамон са разкрили флакон, цялостен с масло от черен кимион. Учените допускат, че тази течност се е употребила от Клеопатра и Нефертити, с цел да могат те да поддържат невероятната си хубост.

Различни антични науки и лечители са потвърдили лечебната мощ на този неповторим артикул, който се получава след студено сплескване на семена от растението Nigella sativa.

Не са доста етеричните масла, които имат сходна славна история и това е изцяло в реда на нещата. Маслото от черния кимион може да излекува безусловно всякаква болест, като се изключи гибелта. Освен това маслото служи за разкрасяване и ободряване.

След бездънен разбор и проучвания към този момент е потвърдено, че това масло има лечителен резултат. То може да послужи и като средство за релаксиране, масаж, поддържане на здрава кожа и лекуване на кожни проблеми. Масажите с масло от черен кимион имат релаксиращ резултат.

Кога е добре да се включи масло от черен кимон при масаж:

1. Ако кожата и суха и дехидратирала;

2. При прекомерно сензитивна кожа и алергии;

3. При поява на бръчки или други неравности;

4. Когато кожата е изтощена;

5. Против остаряване на кожата;

6. За по-добра разтегливост на бюста при дамите

Когато се прави масаж с това масло е добре то да е натурално и да няма никакви добавки или примеси. Важно е да се купи в автентичен тип и да има документ за качество.

Маслото се втрива в кожата, като е целесъобразно това да става в чистия му тип. Ако някоя зона на тялото има проблем, маслото може да се смеси с друго етерично масло за да се укрепи резултатът.
 Техники за масаж, предпазващ от бръчки Техники за масаж, предпазващ от бръчки
Масажите за лице получиха известност в последно време, от ден на ден хора осъзнават преимуществата му. Трите съществени техники, които би трябвало да се...

Кога се употребява маслото от черен кимон:

1. При ревматити и артрити;

2. Диабетни състояния;

3. При болки в кръста, гърба и врата;

4. Когато имате мускулни схващания или болки;
 Лекар предизвестява: Внимавайте с домашния масаж, в случай че сте... Лекар предизвестява: Внимавайте с домашния масаж, в случай че сте...
Има хора, за които е рисково да употребяват уреди за домакински масаж, предизвести в изявление за радио Спутник почетният доктор на Русия и гръбн...

5. При стомашни проблеми.

Ако страдате от алергии, псориазиси, дерматити и други кожни проблеми, маслото от кимион облекчава кожата и понижава възпалението. То работи успокояващо и възстановява блясъкът на кожата ви. Тя става мека и нежна, а процесът на стареенето й се забавя значително.

Маслото от кимион е супер дейно и при разнообразни ухапвания от инсекти. С негова помощ тези наранени места минават много по-бързо.

Маслото от кимион форсира растежа на косата и отстранява нежелания косопад. Около час преди миене на косата е добре да се втрие в корените на косъмчетата. Косата още веднъж ще бъде буйна и гъста.

За да се усъвършенства положението на засегнатите органи, върху тях е потребно да се приложи релаксиращ масаж с маслото. То е уместно и за хора, които страдат от високо кръвно, имат неприятен сън, постоянно страдат от главоболие, имат нервозен корем и други.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР