Не е ясно кога и дали ще бъде завършен физкултурният

...
Не е ясно кога и дали ще бъде завършен физкултурният
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 11 юли

Не е ясно по кое време и дали ще бъде приключен физкултурният салон на СУ „ Найден Геров “. Парите за построяването му, близо 1,2 млн. лева, са платени 100% предплатено, само че все пак мечтаният от генерации учители и възпитаници салон не се реализира. Бъдещето на оборудването, чийто градеж стартира през март 2021 година тъне в мрачевина.

Спреният достъп на коли до част от крайбрежната алея на Варна провокира същинска задочна словесна стихия сред депутати от ГЕРБ и регионалния шеф на Варна Благомир Коцев. Повод за това е издадената от Коцев заповед за възбрана на придвижването на коли от Втора буна до Рибарския плаж във Варна.

Най- тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража ” дефинира Окръжният съд във Варна за двамата упрекнати за убийството в „ Златни пясъци ”

На 13 юли 2022 година, сряда, от 10:30 ч., УНИЦЕФ и Върховният комисариат на Организация на обединените нации за бежанците (ВКБООН) ще открият нов център за поддръжка на бежанци от Украйна „ Синя точка “ („ Blue Dot “) във Варна
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР