Не е ясно какво ще е неговото съдържание или какви

...
Не е ясно какво ще е неговото съдържание или какви
Коментари Харесай

Подготвят споразумение с миньорите. Спират ли протестите? frognews.bg

Не е ясно какво ще е неговото наличие или какви са постигнатите договорености, защото срещата сред стачкуващите, синдикатите и властта, не беше напълно обществена. 

 

Въпреки провокациите, които идваха в залата за договаряния от самото начало, наподобява, че сагата ще завърши през днешния ден - или най-малко ще даде началото към този момент на договаряния всъщност сред властта и миньорите.

 

Представителите на протестиращите отидоха на среща през днешния ден в Народното събрание след пет следващи дни на блокади поради по този начин наречените териториални проекти за районите, които ще бъдат наранени при прекосяването към зелена сила. 

 

На срещата трябваше да бъдат дискутирани съответните стъпки към енергийния преход във въглищните райони Стара Загора, Перник и Кюстендил. Смяната в мястото на договарянията стана късно нощес, откакто стачкуващите отхвърлиха да се срещнат с премиера в Раднево.

 

Експерти към този момент няколко пъти показват, че настояванията на протестиращите енергетици са нереалистични. Пред ФрогНюз Мартин Владимиров увери, че със затварянето на централите България няма да остане без електричество. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР