Не е ясно как Векилска е оправдала отсъствието си пред

...
Не е ясно как Векилска е оправдала отсъствието си пред
Коментари Харесай

Как Й Даде Сърце! Мариана Векилска Извърши Немислимото Спрямо Собствената Си Дъщеря!

Не е ясно по какъв начин Векилска е оправдала отсъствието си пред щерка си. Със сигурност обаче професионалните й задължения не са меродавно опрощение. С предаването си Мариана е заета единствено през уикенда, само че не и през делничните дни.

Бащата на Габриела – някогашният футболист Георги Донков, пък въобще не получил покана за събитието от нея, защото връзките им са хладни от дълги години.

Мариана и Георги се срещат още до момента в който тв водещата е била един от най-желаните модели в каталога на фешън организация „ Визаж “. С Георги били гаджета четири години. През тези години Векилска чакала с неспокойствие предлагането за брак от своя обичан. Футболистът не се бавил доста и паднал на колене, с цел да изиска ръката й. След сватбата обаче фамилният им живот се обърнал на 180 градуса.

Веднага след сватбата двамата почнали да работят за бебе, а тв водещата забременяла съвсем незабавно. Половин година след сватбата обаче някогашният футболист изискал от Мариана да се разделят, знаейки, че чакат дете. Причината за това били родителите на Георги, които не харесвали Векилска и не желали да я одобряват в дома си.Бременната във втория месец Мариана останала без мъж и се прибрала при своите родители. До раждането тя се надявала, че с Георги ще се съберат, само че това по този начин и не станало. Той даже не се появил на раждането на щерка им. Едва след две години потърсил контакт с детето си, а по-късно отпътувал да прави кариера в Германия и напълно загърбил бащинския си дълг.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР