Не е ясно дали семейството на отвлечения Адриан е платило

...
Не е ясно дали семейството на отвлечения Адриан е платило
Коментари Харесай

Бащата на Адриан отказа да потвърди платил ли е откуп

Не е ясно дали фамилията на отвлечения Адриан е платило цялата желана от похитителите сума. Пред Нова тв бащата на върнатия нощес от похитителите мъж Тони Златков сподели, че няма да разяснява тематиката.

Той удостовери, че отвличането е било за откуп. Златков обаче отхвърли да отговори на въпрос каква е била желаната сума и дали е била платена напълно от фамилията или отчасти предприемачът.

" Съжалявам, това са елементи, за които нямам право да приказвам ", сподели той.

По думите му Адриан няма никаква визия къде е бил. 

" Не сме толкоз във вътрешността в нещата. Нямаме някаква по-специална информация ", сподели Златков, като разяснява работата по следствието. 

25-годишният Адриан беше открит открит нощес, изоставен на пътя на към 20 км преди Панчарево. Случайни минувачи са го качили в кола и са го закарали до бензиностанция в региона на Горубляне. Там Златков се е свързал самичък с родителите си, които са пристигнали да го приберат към 22.10 ч.

Предполага се, че за освобождението му е бил заплатен рушвет. Златков е в положително здравословно положение.

За отвличането на Адриан се знаеше доста малко. За изгубването му беше обявено на 30 август. Автомобилът на 25-годишния беше открит празен на пътя за с. Герман към 10.30 часа, малко откакто Адриан тръгнал за работа. В колата му бяха открити персоналните документи, шофьорската брошура, телефоните и портфейлът на му. 

Автомобилът е открит с отворена врата, а няколко дни по-късно от Министерство на вътрешните работи разясниха, че са разкрили следи от принудително изваждане от колата.

Тони Златков е един от най-големите търговци на първокласни коли в София. Той има автокъщата " Софтавто ". 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР