Не е вярно, че ще й взимаме апартамента, майка ми

...
Не е вярно, че ще й взимаме апартамента, майка ми
Коментари Харесай

Семейни раздори! Деси Цонева изригна: Леля ми Теодора е психичноболна!

Не е правилно, че ще й взимаме жилището, майка ми Мариана заплати престоя й в болничното заведение, съска щерката на Митко Цонев.

Войната в фамилията на починалия ефирен водещ Димитър Цонев се разгоря с нова мощ. Напрежението още веднъж подвигна градуса, откакто членове на семейството бяха упрекнати, че не са се погрижили за сестра му Теодора Цонева, която опита да се самоуби, и сина й Дейвид. Повод за офанзивата стана самопризнание на Теди, се опасява снаха й Мариана да не й вземе наследствения апартамент.

Дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева бе призната в „ Пирогов ” на 24-и септември, откакто се нагълта с хапчета, а химията гарнира със солидно количество с алкохол. Според близки до ВИП фамилията точно имотна дрязга е предизвикала суисидното решение. Докато Теодора, която до неотдавна работеше в посолството ни в Рим, се бореше за живота си, никой от роднините на брат й не се погрижи за 12-годишния Дейвид, който бе спретнат от полицията в 4-о столично РПУи по-късно предаден на обществените.

По този мотив дъщерята на Митко Цонев - Деси изригна във фейсбук с остри думи към вуйна си, отговаряйки на обвиняванията против фамилията. Светската тв водеща безапелационно разгласи Теодора за „ психичноболна ” и отхвърли, че майка й Мариана е пробвала да придобие нелегално наследствения дом на Теди.

Ето и целия пост, който по-късно Деси изтри от стената си в обществената мрежа:

„ Досега мълчах. Но ми омръзна от долни неистини и спекулации. Леля ми Теодора е психологично болен и извънредно непризнателен човек. Цял живот разчита напълно на някой различен да се грижи за нея, да и намира работа, да и дава пари и да оправя бакиите, които не стопира да забърква. Досега татко ми и баба ми Анахит вършиха това, само че не считам че е обвързване на мен и майка ми. От връщането и в България финансово само майка ми и дребната и сестра са се грижили за нея. Факт е, че не желаем да се грижим за детето и - който си ражда деца да си ги гледа и възпитава. Аз нямам желание моето дете да придобива изтърваното поведение на сина и - плод на следващата безразсъдна връзка в живота и... Никога никой не е желал да я лишава от 50-те квадрата, които тя има по закон от апартамент от общо завещание. Смятам спекулациите по вестниците за неуместни, имайки поради, че майка ми и заплати и престоя в болничното заведение дори... другояче щеше да си почине като куче на улицата ” (правописът е непокътнат, б.ред.).

Под своя пост Деси посочи, че вестниците са отговорни за раздухването на случая, след който родителката й Мариана Цонева вдигнала доста високо кръвно.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР