Не е вярно, че Областният съвет в Пловдив иска БСП

...
Не е вярно, че Областният съвет в Пловдив иска БСП
Коментари Харесай

Областният съвет в Пловдив не е искал БСП да напусне коалицията

Не е правилно, че Областният съвет в Пловдив желае Българска социалистическа партия да напусне обединението. Това се споделя в позиция на ръководителя на БСП-Пловдив област Емил Караиванов, публикувана от пресцентъра на Българска социалистическа партия.

" Възразяваме изрично против некоректното и съзнателно манипулативно прикачане на позицията ни към внушенията на Градския съвет на БСП-Пловдив ", показва Караиванов.

В петък, 4 март, Градският съвет на БСП-Пловдив оповести позиция, в която упорства " Националният съвет да прекрати присъединяване на партията в тази пагубна за България коалиция ". Позицията е оповестена на интернет страницата на организацията.

Абсолютно не дава отговор на истината, че Областният съвет на БСП-Пловдив упорствал Българска социалистическа партия да прекрати присъединяване си в управническата коалиция. Подкрепяме напълно признатата позиция на Националния съвет на Българска социалистическа партия по отношение на войната в Украйна в отбрана напълно на националния интерес на страната ни във всичките й акценти, декларира ръководителят на Областният съвет на Българска социалистическа партия в Пловдив.

Българска социалистическа партия работи само в български интерес, като е срещу наказания против Русия, сподели на собствен ред ръководителят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски в предаването " Денят стартира " по Българска национална телевизия, представен в известие на пресслужбата на Българска социалистическа партия. Стабилността на обединението се крепи на Българска социалистическа партия, по тази причина желаят да вбият чеп сред нас и " Продължаваме промяната ", уточни Свиленски. Всички знаят, че в случай че извадят Българска социалистическа партия от обединението, държавното управление пада, което е задачата на ГЕРБ - да се върнат още веднъж на власт, добави той. Според него няма напрежение в ръководещата коалиция.

" Нормално е да има промяна, когато сред министър и министър-председател има несъгласия. Особено в обстановка на война е най-добре министър-председателят да има такава връзка с всички министри, която разрешава вярна реакция на България ", разяснява Свиленски смяната в състава на държавното управление със промяната на министъра на защитата Стефан Янев.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР