Не е вярно, че не харесвам протеста. Мутрите вън –

...
Не е вярно, че не харесвам протеста. Мутрите вън –
Коментари Харесай

”Щурецът” Маричков: Не е вярно, че не харесвам протеста! Мутрите вън – много ми харесва!

Не е правилно, че не одобрявам митинга. Мутрите вън – доста ми харесва. Само че не ми харесва това, че няма някакъв център, по тази причина доста се притеснявам, че може да бъде употребен митингът от други мутри. И на мястото на едните мутри е прекомерно допустимо да дойдат други. От това се опасявам. Дано да не стане по този начин, сподели „ щурецът ”.
Това сподели пред БГНЕС музикантът Кирил Маричков, който разяснява митингите и бавещата се към този момент 64 дни оставка на премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев.

Ние постоянно сме били мутраджийска страна, уточни още Маричков, само че и като в остарелия лаф за оптимиста и песимиста изрази вяра, че жадуваната смяна ще стане факт.

„ Не ми харесва това, което се случва. Не ми харесва тази, на много ниско равнище, омраза сред Бойко Борисов и Румен Радев, сред президент и министър председател. Някак си в името на страната трябваше да има някакъв тип съгласие. Не ми харесва това, че на всички места стоят мутри и са вързани по някакъв метод и ръководят или управляват нещата. Страхувам се, че това може да продължи да бъде по този начин “, разяснява музикантът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР