Не е вярно, че Ахмед Доган е поканен на заседание

...
Не е вярно, че Ахмед Доган е поканен на заседание
Коментари Харесай

Хамид Хамид: Не е вярно, че Ахмед Доган е поканен на заседание на комисията Росенец

Не е правилно, че Ахмед Доган е поканен на съвещание на комисията " Росенец ". Това стана ясно от думите на депутатат от Движение за права и свободи Хамид Хамид. От партията не се сещали какво тъкмо би трябвало да каже почетния ръководител пред комисията.

„ Да припомня на ръководителя на тази комисия, че четирима индивида няма по какъв начин да вземат такова решение. Той по-късно го е признал, че решението е взето при липса на кворум, т.е. няма такова решение. Евентуално може да бъде изработен нов опит, само че какво би трябвало да каже господин Доган на тази комисия, че не се сещам. Там са всички документи от всички държавни институции. Тази база си има притежатели, които могат да бъдат изслушани “, заобяснява той, представен от " Евроком ".

Според него има сатанизиране на Движение за права и свободи, което не е нещо ново, само че акцентира, че това ги правело по-силни, а държанието им нямало потребност от промяна.

От думите му стана ясно, че Движение за права и свободи няма взето преднамерено мнение по въпроса дали изборите през ноември да бъдат на една дата, или поотделно - парламентарни и президентски.

Хамид Хамид акцентира, че Движението за права и свободи ще поддържа приемането на спомагателни средства за пенсионерите в бюджета.

По мотив възможен политически план на двамата министри Асен Василев и Кирил Петков, Хамид отговори, че Движение за права и свободи не се смущавали от появяването на нови политически планове.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР