Не е възможно да ни се случи закупуване на фалшиви

...
Не е възможно да ни се случи закупуване на фалшиви
Коментари Харесай

Проф. Гетов: Потребността от ваксини се оказа повече от възможностите на производителите

Не е допустимо да ни се случи закупуване на подправени ваксини в границите на Европейски Съюз, тъй като получаваме дозите от склада на производителя до страната членка “.
Това сподели проф. Илко Гетов, представител на България в Европейската организация по медикаментите, в ефира на утринния блок на bTV.
 Катастрофата от Любек: Когато умряха десетки имунизирани бебета Катастрофата от Любек: Когато умряха десетки имунизирани бебета
Това е най-големият имунизационен неуспех в историята на Германия: през 1930 година стотици бебета в Любек са имунизирани с нов препарат...
Проф. Гетов. призна, че има проблем с доставките за целия Европейски Съюз, само че изясни, че индустриалният потенциал не доближава, а фирмите са мултинационални и обезпечават дозите за целия свят.
" Надявам се да има някаква колаборация сред фирмите, с цел да се позволи този проблем ", сподели Гетов. Това демонстрира, че потребността се оказва повече от опциите, изясни още той.
Гетов съобщи, че данните досега не са задоволителни, с цел да се оцени ефикасността на AstraZeneca при хора над 55 години, а текат и клинични изпитвания и до март месец да ни изяснят каква е тази резултатност.
За сигурността - съвсем сигурни сме, че няма да има никакъв проблем, добави представителят на България в Европейската организация по медикаментите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР