Не е възможно да има управление без ГЕРБ.Това заяви в

...
Не е възможно да има управление без ГЕРБ.Това заяви в
Коментари Харесай

Даниел Митов: Не е възможно управление без ГЕРБ

Не е допустимо да има ръководство без ГЕРБ.Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия депутатът от партията Даниел Митов. 

 

Ако се следва проевропейската и проатлантическата линия за ръководство, ГЕРБ биха могли да беседват с Демократична България, Движение за права и свободи и Политическа партия, сподели още Митов.

 

" Има доста формули за кабинет, според от това по какъв начин тръгнат диалозите, в случай че въобще тръгнат, тогава ще се преценя. И другите партии, допускам, имат планове да оферират свои формули и решения, би трябвало да ги чуем, не желая да предпоставям нищо сега ", уточни още Митов.

 

Най-легитимният вероятен вид е кабинет с първия мандат, другите хипотези за прекомерно далечни, с цел да се каже нещо изрично, счита депутатът.

 

С президента имаме доста разнообразни позиции за изпращането на оръжие в Украйна, съобщи Митов и добави, че съгласно него е неправилно да се приказва, че военнотехническата поддръжка би вкарала България в спора. 

 

" Това е нелогично и опонира на всички правни правила, защото НАТО и Европейски Съюз от дълго време оказват такава помощ и нито едните, нито другите съюз са влезнали във война с Русия ", уточни Митов.

 

По думите му бихме могли да модернизираме личните си отбранителни качества посредством стратегиите за съюзническа взаимопомощ.

 

Още се водят договаряния кои партии кои комисии би трябвало да оглавят. По думите на депутата енергийната и правната комисия би трябвало да се ръководят от ГЕРБ. 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР