Не е въпрос само на законосъобразност, а и на целесъобразност.

...
Не е въпрос само на законосъобразност, а и на целесъобразност.
Коментари Харесай

ГЕРБ сигнализираха за "фрапантен случай" със строеж в "Овча купел"

Не е въпрос единствено на правомерност, а и на целенасоченост. В тази процедура не е взела участие нито една друга компания, от всички 6 500. Отново този благополучен строител за по-малко от 3 месеца е съумял да убеди кмета на " Демократична България " (ДБ), че той единствен в страната може да построи тези улици. Това сподели на брифинг в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Георги Георгиев.

" Чл. 110 от Закона за публичните поръчки категорично планува право на кмета на региона, когато има единствено един участник, с цел да се подсигурява конкуренция, тъй като точно тя ражда качеството и дава по-добри цени, да се продължи процедурата доката не се явят и други или да се приключи и разгласи на ново. Настояваме за неотложно преустановяване на процедурата и цялостна инспекция на случая. За нас това е еманация на ръководството на обществен запас от страна на Демократична България в София и измежду аргументите жителите да не имат вяра на институциите ", добави той.

И посочи: " Не е въпрос на политическо заяждане сред ГЕРБ и Демократична България. Говорим за нрав при отношението към жителите и безпардонно неналагане на закона. Винаги ли на тази щастлива компания и излиза шансът в " Овча купел ", има ли други процедури и други връзки с общината и какъв ще бъде отговорът на всяко от виновните за случилото се длъжностни лица "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР