Не е важно коя е Мата Хари. Важно е, че

...
Не е важно коя е Мата Хари. Важно е, че
Коментари Харесай

Христо Иванов: Властта в България се е превърнала в кухненска пошлост

Не е значимо коя е Мата Хари. Важно е, че тя е връзката с въпроса за какво българската прокуратура прикрива следствието по какъв начин Борисов се е сдобил с тези пари. Става въпрос за това, че властта в България е превърната в кухненска долнопробност, битовизъм на кръг лица. Когато ги попиташ за това, започваш да изглеждаш като част от тази долнопробност.
Това съобщи в предаването " Честно казано с Люба Кулезич " Христо Иванов от " Демократична България ".

Той призна - сюжетът е поевтинял, само че въпросът не е в междуличностните взаимоотношения, а в това, което стои зад тх.

" Имаме приватизация на властта в България. Тя би трябвало да е обществена, отчетна и транспарантна. Това е превърнато в бащиния, която се употребява частно. Тя включва построяването на такива неща край Росенец. Включва другарски кръгове, в които властта, парите и впрочем са разменна монета. Но това е нашият живот. Изобщо не приказвам за историята на това непочтеност. Тя е доста дълга. Реалността е, че когато имаш приватизация на властта, когато тя стартира да се употребява по този начин, това залага поевтиняването на сюжетите ", уточни Иванов.

Той съпостави обстановката у нас със протичащото се в Русия. Там цялата корупционна импарея се състои по думите му от другари от детинство, дами, сътрудници по работа.

" Това е една камарила, която дружно използва властта, осребрява я и това господства техните връзки. В Русия е офицер от Комитет за Държавна сигурност (на СССР). В България е пожарникар ", уточни Иванов.

Той още един път съобщи, че " Демократична България " е подготвена със законодателни оферти, с които да се подсигурява честността на изборите.

" Някой би трябвало да вземе и да ги внесе. Готови сме с 12 хиляди предавания в 12 хиляди секции и 12 хиляди покровителя. Това е методът да отстраняваме сюжети за замяна на вота ", разяснява съпредседателят на " Демократична България ".

Той съобщи - политическата групировка ще се яви независимо на изборите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР