Не е важно какво казва Борисов, той си сменя мнението

...
Не е важно какво казва Борисов, той си сменя мнението
Коментари Харесай

Иван Ченчев за сглобката: Превърнаха политиката в гротеска - властови спор без никакви политики за хората

„ Не е значимо какво споделя Борисов, той си сменя мнението от заран до вечер, значимото е, че е изпран от ПП-ДБ. Но с цел да продължава да бъде изпран, той няма по какъв начин да се съгласи на техните условия. И съгласно нас ще има избори 2 в 1. “ Това съобщи заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Иван Ченчев пред Bulgaria ON AIR.
Според него Борисов няма да одобри да дели страната с ПП-ДБ. „ Двамата мощни сега в Народното събрание, Борисов и Пеевски, ще продължат да държат статуквото в регулаторите и във Висшия правосъден съвет “, счита Ченчев.
Друг мотив, който посочи е, че съгласно него Бойко Борисов към този момент не се опасява от „ Магнитски “:  „ Санкционираният Владислав Горанов е непрекъснато около него в последния месец, което подухва на напълно друга посока. “
По думи му водените сега договарянията са насмешка с българската страна. „ С това  непрекъснато надцакване между тях трансфораха българската политика в една гротеска – единствено разпределение на постове и позиции и единствено властови спор. Никой не приказва за политики за хората “, обърна внимание Иван Ченчев.
Коментирайки чуването в Народното събрание за обстановката с мигрантите, националният представител от Българска социалистическа партия акцентира, че министър Стоянов е поднесъл погрешни данни.
„ Той сподели, че за първото тримесечие имаме 260 случая на хванати мигранти, а в отчета на Министерство на вътрешните работи към Народното събрание, подписан от него, написа 396. Той стартира чуването с неистина. Оттам нататък - през вчерашния ден румънската полиция заловила проведена незаконна група с българско присъединяване, които с лодки през Дунав превеждали мигранти. Една година действа групата. Къде е българската полиция “, уточни Ченчев.
Той разяснява и притеснителна информация, която е получил от бежанския център в Харманли, че мигранти вървят с ножове и прътове по улиците на града.
„ Попитах шефката на Държавната организация за бежанците – оказа се, че в центровете не всички са подали документи и са минали през медицински прегледи и тези, които не са, са измежду нас. Не желаеме да плашим хората, само че желаеме да се подхващат ограничения, тъй че да предпазим българското население “, сподели още Иван Ченчев.
И добави: „ Всичко това става, тъй като българското държавно управление клекна пред Австрия, с цел да ни одобряват във „ въздушно-капков “ Шенген. “
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР