Не е важно, че не гласувах за Росен Желязков, след

...
Не е важно, че не гласувах за Росен Желязков, след
Коментари Харесай

Радостин Василев: Има по-достойни за поста председател на НС

Не е значимо, че не гласувах за Росен Желязков, откакто стигат гласовете за ръководителя. Смятам, че имаше по-достойни от ГЕРБ, аз бих избрал различен, да вземем за пример Десислава Атанасова. Това съобщи Радостин Василев от „ Продължаваме промяната” в утринния блок на Нова телевизия.

" Тя беше най-подготвена по време на диалозите, за какво да не е тя? ", добави той.

„ Не гласувах и за зам.-председател, тъй като не мога да гласоподавам за Росица Кирова. Аз поех отговорност към гласоподаватели, Политическа партия пое отговорност към избиратели”, разгласи той.

Той разгласи, че не е говорено за държавно управление под никаква форма. Не е коментирана и лидерска среща.

„ От Политическа партия имаме отговорност към гласоподавателите ни – ние няма да подкрепим държавно управление на ГЕРБ и държавно управление с тяхно присъединяване. Няма да се гушнем с ГЕРБ, както сме дали обещание. Отговорността за сформиране на държавно управление още веднъж е в ГЕРБ – в случай че те виждат проблем в Политическа партия, постоянно могат да търсят поддръжка отвън нас. Варианта за нас е единствено държавно управление на малцинството”, сподели още той.

„ Ние от Политическа партия от рухването на държавното управление сме подложени на репресии от прокуратурата. Да плаши господин Гешев някой различен. Ще му се потърси отговорност”, добави Василев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР