Не е в интерес на Русия да има открит конфликт

...
Не е в интерес на Русия да има открит конфликт
Коментари Харесай

Русия уточнява, че не иска конфликт с НАТО и САЩ и не заплашва с ядрена атака

Не е в полза на Русия да има открит спор със Съединените щати или НАТО. Това съобщи на конференция съветският заместник-министър на външните работи Сергей Рябков.

Той изрази угриженост по отношение на актуалните връзки на Москва с Вашингтон и Алианса, отбелязвайки, че те са на " съвсем нулево равнище ".

По принцип Америка е неспособна да договаря и дружно с редица страни от НАТО непосредствено предизвиква Киев да трансферира военните дейности на наша територия с желанието да се бие до последния украинец, за да докара Русия до стратегическо проваляне , съобщи Рябков.

Той акцентира, че Москва не заплашва никого с нуклеарни офанзиви, а по-скоро предизвестява за опасности от интервенция във военната й интервенция в Украйна.

Съединени американски щати умишлено понижават нуклеарния предел, създавайки опасност за националната сигурност на Русия, уточни министърът.
 Съединени американски щати са предизвестили Русия по отношение на потреблението на нуклеарно оръжие
Съединени американски щати са предизвестили Русия по отношение на потреблението на нуклеарно оръжие

Вашингтон резервира политиката на " стратегическа несигурност "

По-рано през днешния ден стана ясно, че управлението на Русия за тежките последствия от вероятно потребление на нуклеарно оръжие.

Американски чиновници разкриха, че Държавният департамент на Съединени американски щати е осъществил персонална връзка с Москва, само че не прецизираха кой е доставил известията или обсега на тяхното наличие.

Не излиза наяве дали Съединените щати са изпратили някакви нови послания в часовете, откакто съветският президент Владимир Путин насочи последната си завоалирана нуклеарна опасност , обявяваща частична готовност рано в сряда, само че почитан американски чиновник сподели, че връзката продължава поредно през последните месеци.
 Медведев заплаши с нуклеарна Трета международна война и цитира Библията Обновена
Медведев заплаши с нуклеарна Трета международна война и цитира Библията

Заради гаранциите за сигурност на Украйна и оръжията на Запада
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР