Не е уточнена дата за подписване на коалиционното споразумение, каза

...
Не е уточнена дата за подписване на коалиционното споразумение, каза
Коментари Харесай

Христо Иванов за споразумението: Няма драма, изчистихме формулировки по текстове

Не е конкретизирана дата за сключване на съдружното съглашение, сподели Христо Иванов след лидерската среща на съдружните сътрудници в бъдещото държавно управление.

„ Ставаше дума за рутинна координационна среща за доуточняване на законодателната стратегия и някои моменти по рамковото съглашение. Може да има отсрочване, само че то не е поради боксуване и някакви непреодолими спънки. От моя позиция няма безусловно никаква драма. Трябваше да се изчистят формулировки по текстове ", изясни Христо Иванов.

От страна на „ Демократична България “ и трите партии са взели решение да поддържат по този начин препоръчаното съглашението и структурата на Министерския съвет, добави той.

Христо Иванов съобщи, че имената на министрите ще станат ясни, когато мандатоносителят разгласи състава на Министерския съвет при президента.

На въпрос дали Специализираният съд ще бъде закрит той съобщи, че това е тематика, която е една от сплотяващите звена на обединението за промяна на правосъдната система, която да докара до дълбока промяна на прокуратурата и която стартира с смяна на нейното управление.

„ Аз бих призовал господин Гешев, през днешния ден по този начин и по този начин е събрал хора, да си подаде оставката “, сподели Христо Иванов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР