Не е трудно да се отгатне защо до вчера обличащият

...
Не е трудно да се отгатне защо до вчера обличащият
Коментари Харесай

Не е за вярване на какво заприлича Иво Аръков

Не е мъчно да се отгатне за какво до през вчерашния ден обличащият се спортно и семпло Иво Аръков, в този момент се е наконтил с шарено екипче на „ Версаче “ и е поставил очила същата марка, за които се е изръсил най-малко с 600 лв.. Много евентуално е артистът да се е повлиял от новата си обич Габриела Николаева, която го е заразила с стилните си увлечения. Двамата имат връзка от близо 2 години, а артистът не крие, че е на седмото небе от благополучие, откогато е с нея.

Иво Аръков и пловдивската му другарка са за повторно на отмора в Гърция това лято. За първи път те почиваха преди турнето „ Хотел 6 звезди – извънредна актьорска вечер “ през юли, в което артистът имаше присъединяване. Сега влюбените гълъбчета се радват на слънчевите лъчи за повторно в южната ни съседка. Хубавицата лепи мъжките погледи с възедрия си бюст, за който се кълне, че е натурален, само че злите езици съскат, че е подсилван със силикон. Иво пък е влезнал в положителната си форма и пъчи мускули на плажа.

Габи е с 13 години по-млада от Аръков, само че възрастовата разлика не оказва отрицателно влияние на връзката им. Напротив, Иво е споделял, че с новата си другарка се усеща добре, че е спокоен и че точно това е индивидът за него.
Източник: „ Уикенд “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР