Не е тайна, че закуската е най-важното хранене за деня,

...
Не е тайна, че закуската е най-важното хранене за деня,
Коментари Харесай

6 храни, които не бива да ядем за закуска

Не е загадка, че закуската е най-важното хранене за деня, по тази причина тя би трябвало да бъде деликатно селектирана и включваща редица потребни субстанции. Сигурни сме, че мнозина се питат кои храни в действителност са потребни и кои не.
Съществуват хранителни артикули, които е добре да заобикаляме, когато става въпрос за утринното хранене. Ето кои са те: • Масло;
Ако сте последователи на сандвичите за закуска, най-добре да помислите за смяна. Маслото е много калорична храна и изрично не е уместно за хора, които желаят да се лишат от някой и различен кг.
• Тестени изделия; 5 трика, с които може да извършите утринния сандвич доста по-здравословен
Ако има нещо, което не би трябвало да пропущаме всеки ден, това е закуската. До огромна степен от нея зависи какъв брой сила ще имаме, в какво...

Знаем, че са вкусни, само че не трябва да прекалявате с похапването им. От тях няма да получим силата, която желаеме. Най-много да усетим тежест в стомаха, откакто сме прекалили с броя мекици или палачинки.
• Портокалов сок;
Не забравяйте, че този сок е с високо наличие на фруктоза, което в действителност може да докара до повишаване равнищата на кръвната захар. Вместо да пиете сок от портокал, най-добре похапнете целия плод.
• Зърнени храни, съдържащи захар;
Тези храни са способни да покачат равнищата на глюкоза в кръвта. Това може да ви даде сила, само че ще бъде за доста малко.
• Плодове; 5 неточности на закуска, от които качваме килограми
Случвало ли ви се е да се чудите за какво спазваната от вас диета в никакъв случай не дава тези положителни резултати, за които подсигуряват експертите п...

Когато става въпрос за утринно хранене, нужно е да похапвате единствено един тип плод, а не да смесвате няколко. Комбинирайки ябълка, круша, портокал или други плодове, допринасяте за освобождението на естествените захари от вътрешността на клетките и те се трансформират в свободни радикали.
• Бял самун.
Не е желателно в закуската ви да участва бял самун. За предпочитане е да го замените с пълнозърнест подобен. В него се съдържат доста повече потребно субстанции, в това число и фибри, подобряващи храносмилането.

Внимателно избирайте какво да включите в закуската си, тъй като това е най-важното хранене за деня!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР