Не е тайна, че всяка жена иска да умее да

...
Не е тайна, че всяка жена иска да умее да
Коментари Харесай

Има 3 неща, които мъжете очакват от жените

Не е загадка, че всяка жена желае да умее да ръководи мъжа си. Това обаче не е по този начин елементарно, а с цел да бъде реализирано без доста звук и открити несъгласия е належащо дамите добре да познават логиката на психиката на мощния пол. Едно от главните неща, които би трябвало да знаят е какво чакат от тях мъжете. Ето какво чакат мъжете от дамите:

Одобрение:
Един мъж би трябвало да е получил утвърждението най-малко на две дами в живота си – майка си и брачната половинка си, с цел да се усеща обикновено. За тази цел той е подготвен на всичко – да работи по дванадесет часа, да бъде безупречен татко и брачен партньор, да прикрива същинската си същина. Всъщност по този начин той става послушник на патриархалното общество, което му диктува още от най-ранна възраст, че би трябвало да е неустрашим, неуморен и безстрашен, с цел да подчини дамите на волята си. Най-глупавото е, че мъжът прави всичко това, с цел да подчини дамите на волята си да покаже какъв брой е силен; а се трансформира в презрян прислужник и сходство на себе си. Всеки мъж има потребност да му се възхищават, да му споделят какъв брой е добър и по какъв начин отлично се оправя, без значение дали това е откровено. Най-дълго се резервират тези брачни двойки, в които дамите са усвоили тези умения на похвалите. Направете си един опит. Накарайте една красива и една не толкоз явно хубава ваша другарка да споделят компанията на някой мъж. Нека красивата през цялата вечер го подлага на критика, а другата просто да го гледа благо и да показва поддръжка с държанието си. Попитайте го след това за мнението му за двете, само че не по този начин, че да се усети. Ще видите, че той ще избере симпатичната пред красивата! Защото красивата е засегнала ГОЛЕМИЯ КОМПЛЕКС на мъжете – че не са задоволително мъжествени! Ако, несъмнено, не е актуален, интелигентен и образован мъж, който търси аргументите за държанието на дамите, а не гледа на тях като генетичен алманах от крайници и дупе или като на продължители на семейството му.

Подкрепа:
Мъжете се нуждаят постоянно от вашата психическа поддръжка, само че не с цел да решат личните си проблеми. Те считат, че в случай че би трябвало да прибягнат до помощта на жена, значи самите те са неефективни, не мъжествени и не могат да се оправят. Това е следващата нелепост, „ набита” в главите им от патриархалното общество, тъй като дамите имат редица потребни качества (управленски, декламаторски и умеене да работят в колектив), посредством които могат да бъдат доста добър екип с мъжете. Мъжете имат потребност да им кажете, че се оправят чудесно. Само това. Дори и да не е по този начин, през идващия ден те ще „ цъфтят” от благополучие! Все отново не бъдете лицемерни, в случай че имате против вас интелигентен и мислещ мъж. Ще разбере, че просто го „ играете”. За мъжа е значимо да сте щастлива. Когато единствено въздишате скръбно, той незабавно си мисли, че нещо не е наред и обвинявате за това него. Та нали съгласно патриархалното общество той е виновен за вашето благополучие. Обяснете му, че виновността не е в него. Само по този начин може да го спечелите още веднъж.

Подчинение:
Каквото и да приказват мъжете по тази точка, въобще не им вярвайте. Те целят вашето ПОДЧИНЕНИЕ. Ако си мислите, че множеството мъже почитат феминизма и правата на дамите, надълбоко се лъжете. Те го приказват за пред вас, тъй като този номер ВИНАГИ минава. Познавам един мъж, който носеше фланелка с надпис: ‘Аз съм феминист”, с цел да смъкна приятелката си, която беше доста самостоятелна персона. Е, той съумя. Само след няколко месеца тя седеше чинно в дома им без работа. Той декларирал, че тя няма потребност да работи, тъй като я ревнувал от сътрудниците в службата й. Всеки мъж ви желае САМО ЗА СЕБЕ СИ. Само по този начин той ще е сигурен, че ще може да ви даде онази протекция и сигурност, които си мисли, че желаете. Ако по този начин не сте щастлива, той ще стартира да се „ вайка” или ще се затвори в себе си, само че отново няма да откри избавителния излаз – да ви даде независимост, тъй като просто механизмът на неговото усещане към вас е пречупен през патриархалното общество. Все едно вие да вземете едно прелестно птиче, да го пандизите в прелестна клетка и през целия ден да го ухажвате, без да разбирате за какво то е тъжно и не пее. Ужасно, нали? Вие ще си мислите, че в случай че го пуснете, котките ще го изядат, по тази причина му е по-добре по този начин, на несъмнено и топло, с обезпечена дажба храна. Но в случай че питате птичето, то ще избра котките и свободата пред вашата красива клетка. Мъжете си мислят, че преувеличаваме във воплите си за независимост във връзката, само че те просто не ни схващат. Егоизмът е основната линия на мъжкия темперамент, даже и на най-глуповато и смешно изглеждащия мъж. Може да се справите с нея, като още при започване на връзката си очертаете своите граници. Имайте поради, че мъжът единствено видимо ще се съгласи с тях. Той ще се пробва да събори вашата „ кула” през цялата връзка. Но в случай че връзките сред вас прераснат във „ война” и нямате различен излаз, тъй като той ви го е лишил, по-добре прекратете тази връзка. И въпреки всичко, в случай че един мъж е задоволително образован и сензитивен, можете да поговорите с него, да му обясните тези неща и МОЖЕ БИ той ще разбере. Но ще би трябвало да ги обясните и на приятелите му, тъй като те пък ще престанат да схващат неговото държание. Освен в случай че той не е огромен индивидуалист и не се въздейства от тях.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР