Не е тайна, че цветът и емоциите са тясно свързани.

...
Не е тайна, че цветът и емоциите са тясно свързани.
Коментари Харесай

Психологията на цвета: Какво ще разкаже за вас любимият ви цвят на маникюра!

Не е загадка, че цветът и страстите са тясно свързани. Различните нюанси постоянно ни карат да се усещаме разнообразни. И няма значение дали актуализираме дрешника си или избираме цвят на маникюра - ние подсъзнателно вършим избор в интерес на избрани цветове. Това може да се дължи на персоналните ни желания, мемоари от детството, прочувствено положение и доста други фактори. Във всеки случай цветът може да каже доста повече за вас, в сравнение с си мислите. Превъртете надолу, с цел да разберете какво значи обичаният ви цвят на ноктите.

Черен
Какъв маникюр ти подхожда съгласно зодията
Кой ще бъде най-подходящия цвят за нокти и кой маникър ще ви стои най-добре, според от това под кой зодиакален знак сте родени....
Прочети повече
Ако предпочитате черно, това не значи, че сте затворени или резервирани. Напротив, черното постоянно символизира силата на характера, вътрешните пристрастености и стремежи. Често под черните нокти се раждат мощни водачи.

Червен

Е, аленото приказва единствено за себе си. За всички този цвят провокира едни и същи асоциации: пристрастеност, половост, самочувствие, предпочитание да бъдете в светлината на прожекторите. Но аленото е доста повече. Момичетата, които избират разнообразни нюанси на алено, заемат дейна позиция в живота, решително вървят към успеха и се стремят да съумеят във всичко.

Розово

Когато става дума за розово, е мечтателност, романтика, деликатност и женственост. И, несъмнено, това в действителност е по този начин. Но също по този начин девойките, които избират розов маникюр, доста обичат да флиртуват и от време на време се държат несериозно. А психолозите са склонни да мислят, че дамите, които избират розовото, постоянно остават деца надълбоко в душите си.
Кои са настоящите маникюри за тази година?
През 2021 година доста от табутата във връзка с декорацията на нокти ще паднат. Актуалните маникюри тази година са дръзки, ексцентри...
Прочети повече
Син

Нюансите на синьото се свързват със успокоение, мъдрост и тайнственост. Момичетата, които обичат синия маникюр, постоянно са доста сантиментални, мечтателни и имат вяра в същинската обич. А тези, които избират нюанси на небето, постоянно са склонни към интроспекция, дълги размисли и потиснатост.

Зелено

Не можем да заобиколим един от най-популярните цветове на сезона. Зеленото е цветът на живота, природата, просперитета и салдото. Ако предпочитате зелен маникюр, това значи, че обичате хармонията във всички области на живота, надеждността и стабилността. Феновете на зеления цвят вземат единствено тези решения, които са 100 % сигурни.

Шоколад
Перфектният маникюр в домашни условия
Липса на време, на финансови средства, затворени салони за красота… Това надалеч не значи, че би трябвало да се лишите от съвършения...
Прочети повече
Нито една фешън палитра не може да мине без грациозен шоколадов колорит. За девойките, които избират елегантно кафяво, надеждността в живота е доста значима. Често те са практични, работливи и подготвени да преминат през всички трудности. Феновете на кафявото са уверени в себе си и не се опасяват от компликации.

Виолетов

Психолозите считат, че лилавото е обичано от доста прочувствени и чувствителни хора, за които е значимо да покажат своята характерност. Ако нюансите на лилаво доминират във вашия маникюр, тогава най-вероятно сте креативен човек, който живее по личните си правила, избира личния си път в живота и постоянно е по-фокусиран върху вътрешния си свят.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР