Не е тайна, че сватбите могат да бъдат скъпи -

...
Не е тайна, че сватбите могат да бъдат скъпи -
Коментари Харесай

Двойката „Tacky“ таксува гостите на сватбата с 2000 британски лири, за да присъстват - след като са отговорили на повикване

Не е загадка, че сватбите могат да бъдат скъпи - само че една двойка таксува на гостите си голяма сума единствено с цел да участват.

Когато някой непосредствен до вас се дами, нямате нищо срещу да му вземете обилен подарък или да отделите малко повече за огромния му ден. Но един мъж беше изумен, откакто прочете поканата за сватбата на най-хубавия си другар, защото той възнамерява да таксува на гостите умопомрачителните £2000 единствено с цел да участват на огромния му ден - и това даже не включва питиета.

Смайващият " принос " " значи, че гостите ще покрият разноските за сватбата, тъй че булката и младоженецът не би трябвало да го вършат, само че уловката е, че гостите са знаели за това едвам откакто са дали отговор с " да " на поканата.

В Reddit, с цел да показа шока си, мъжът, прочут единствено като Джак, изясни, че в началото е бил разчувствуван да получи поканата от приятелите си Джеф и Софи.

След като отговори с „ да “ на поканата, Джак получи злокобно известие, което гласеше: „ Благодарим ви, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР