Не е тайна, че примата на българската естрада Лили Иванова

...
Не е тайна, че примата на българската естрада Лили Иванова
Коментари Харесай

Лили и Графа заработиха над милион за 1 г.

Не е загадка, че примата на българската сцена Лили Иванова е един от най-дейните и работещи музиканти у нас от десетилетия насам, написа в. " Монитор ".

Немската ѝ точност и неуморното циркулиране по турнета в страната се монетизира и в повишаващите се годишни доходи на двете ѝ еднолични компании, посредством които упражнява активност. Само за предходната година изпълнителката на „ Ветрове “ има доходи от забележителните 1 772 000 лева, което спрямо 2017 година е с 622 000 лева повече.

И това единствено в по-новата ѝ компания, записана през 2010 г, която е с предмет „ музикално-творческа, звукозаписна, композиторска, импресарска, продуцентска активност “. Разбира се, тези числа звучат колосално, само че би трябвало да се има поради, че актьор от подобен сан има и големи разноски. Проверка на „ Монитор “ сподели, че единствено за външни услуги през 2018 година тя е дала 724 000 лева, за заплати се е разплатила с 34 000 лева Звездният ѝ статут се поддържа и от положителната реклама, за която е отделила 25 000 лева В последна сметка облагата ѝ е надалеч от сумата на големия доход и е на стойност 862 000 лева Но това е съвсем двойно от предходните 12 месеца, когато е съумяла да изкара чисто 482 000 лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР