Не е тайна, че популярните актьори далеч не са сред

...
Не е тайна, че популярните актьори далеч не са сред
Коментари Харесай

Най-абсурдните покупки на холивудските звезди

Не е загадка, че известните артисти надалеч не са измежду бедните жители. Някои от тях даже не знаят какъв брой тъкмо пари имат и за това наемат персонални асистенти и други фенове на броенето на непознати пари.

Поради сериозните си активи някои артисти постоянно вършат извънредно странни и даже неуместни покупки.

Ето някои от най-известните случаи на скъпо струващи ексцентрични прищявки измежду известни холивудски артисти:

Брад Пит



Домашен танк

Една от тези изцяло неуместни покупки е направена от Брат Пит. Той си купи изправен руски танк Т-54. Пит взе участие с него във филм и откакто фотосите свършили, артистът осъзнал, че това е „ обич от пръв взор ". Веднага купил танка и го превозил до дома си в Лос Анджелис.

Анджелина Джоли



Личен остров

Бившата брачна половинка на Брад, както се оказва не му отстъпва в ексцентричните покупки. Актрисата е известна с това, че в действителност знае по какъв начин да прави дарове освен на себе си. През последното десетилетие Джоли реши да угоди на брачна половинка си и му подари остров във формата на сърце покрай непрекъснатото им местопребиваване.

Ким Бейсинджър



Малък личен град

Джоли не е единствената, която обича огромните жестове и огромното извършване на покупки. Нейната колежка Ким Бейсинджър реши да не губи време за дреболии и да купи цялостен град за персонално прилагане. През 90-те години богата актриса купи град Браселтън с население от няколко хиляди души.

Същността на тази неуместна покупка се свежда до убеждението на Ким, че е направила отлична инвестиция. Тя решила, че може сама да сътвори нов Холивуд и скоро нейното персонално царство ще бъде център на международното кино. Не се получило и година по-късно Бейсинджър продала градчето за двадесет пъти по-малко пари.

Никълъс Кейдж



Откраднат динозавър

Някога известният артист от дълго време е привикнал да живее с обсег. Той е споделял, че желае гробница копие на египетска пирамида. Най-странната му покупка обаче е череп на динозавър на 67 милиона години.

Най-абсурдното в тази покупка се оказва обстоятелството, че останките на динозавъра по този начин и не са стигнали до него от търга. След продажбата се появила информация, че черепът е изнесен нелегално от Монголия. Монголите вдигнали дипломатичекски звук и си върнали собствеността, платена от Кейдж.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР