Не е тайна, че отборът на Барселона е на път

...
Не е тайна, че отборът на Барселона е на път
Коментари Харесай

Агентът на Фати вече е получил офертата за нов договор от Барса

Не е загадка, че тимът на Барселона е на път да попадне в сериозна рецесия. Тимът записа някои разочароващи резултати, а и финансовата рецесия, която ги е налегнала сигурно не се нрави на почитателите на отбора.

През лятото и звездата Лионел Меси трябваше да си тръгне, само че в тима се надяват да задържат своят нов №10. Ансу Фати, който сега има контракт единствено до края на сезона, е оповестил на своя сътрудник Жорже Мендес и клуба, че желае да остане в Барселона.

Мендес е получил предложение за удължаването на контракта на Фати преди три седмици, откакто спортният шеф на клуба Матеу Алемани е работил по предлагането в продължение на месец и половина, написа „ Mundo Deportivo “.

Алемани и Мендес ще седнат на масата за договаряния, откакто сътрудникът се върне от фамилната си отмора в Катар. На 15 септември се състоя вечеря сред фамилиите на Фати и Мендес, на която присъстваше и Алемани.

Мендес и клубът са били в непрекъсната връзка и са обсъждали, че договорът няма да бъде дълготраен до момента в който икономическото състояние на Барселона не се усъвършенства.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР