Не е тайна, че няма загуба на любов между Кейт

...
Не е тайна, че няма загуба на любов между Кейт
Коментари Харесай

Искането за гланц за устни на Меган Маркъл „остави следа“ върху връзката с Кейт Мидълтън

Не е загадка, че няма загуба на обич сред Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. Първоначално изглеждаше, че двете дами се схващат добре, само че след решението на семейство Съсекс да се отдръпват като старши кралски особи - и да ударят кралското семейство - разделянето в този момент наподобява непреодолимо.

В записките си Spare принц Хари документира редица взаимоотношения сред брачната половинка и снаха си. И наподобява разликите сред двойката бяха ясни през цялото време.

В един случай Хари си спомня индикативен миг, който счита, че е оставил отпечатък върху връзката на Меган и Кейт - и е изненадващо безопасен.

Той написа: „ Мег изиска да заеме гланца за устни на Кейт. Американско нещо. Мег не помни своя, обезпокоена, че има потребност от него, и се обърна към Кейт за помощ.

„ Кейт, сюрпризирана, влезе в чантата си и насилствено извади дребна тръба. Мег изстиска малко върху пръста си и го нанесе върху устните си. Кейт направи мимика. Малък конфликт на стилове, може би? Нещо, на което трябваше да м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР