Не е тайна, че много гости на хотелите си прибират

...
Не е тайна, че много гости на хотелите си прибират
Коментари Харесай

Това са най-често крадените вещи от луксозните хотели

Не е загадка, че доста посетители на хотелите си прибират разнообразни предмети от тях. Проучване на уеб страницата Wellness Heaven изследва 1157 хотела с четири и пет звезди, ситуирани най-вече в Европа, с цел да дефинира предметите, който гостите крадат най-често. Вижте ги в канала във vbox7:

7. Батерии

22% от хотелиерите споделят, че гостите им крадат акумулатори. Данните сочат, че американците са най-често срещаните крадци на акумулатори, а французите крадат отдалечени за тв приемници.

6. Козметика

32.8% от гостите на първокласните хотели крадат шампоани, сапуни и всевъзможни други артикули за хубост и грижа за тялото. Германците и британците са първенци при краденето на козметика и тоалетни такъми от хотелите.
 хотел ThinkStock/Getty Images
5. Прибори и съдове за хранене

33.6% от хотелиерите споделят, че гостите им крадат приборите от предлагания румсървис. Например италианците най-често крадат чаши за вино. Австрийците си прибират за у дома чинии.-->

4. Писалки

39.1% от хотелиерите оповестяват за изчезнали химикалки.

3. Закачалки

49.3% от гостите на първокласни хотели крадат закачалки. Според Business Insider дървените закачалки са най-трудните за крадене от хотелите с 4 или 5 звезди, защото към тях тревога за отбрана против кражба.

2. Халати

Както козметика, по този начин и халатите са измежду желаните на немските и английските гости на хотелите в тази ранглиста. 64.1% от интервюираните хотели показват, че постоянно гостите им си потеглят с халат в куфара.

1. Хавлии

Най-добрите хотели оферират меки и красиви хавлии, които са мотив за прелъщение на посетителите. 77.5% от интервюираните хотелиери се оплакват от липса на хавлии.
 хотел iStock/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР