Не е тайна, че Меган и Хари се отдалечават все

...
Не е тайна, че Меган и Хари се отдалечават все
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган се отказаха от титлите си, за да работят

 Не е загадка, че Меган и Хари се отдалечават от ден на ден от кралското семейство. Херцозите на Съсекс изкараха коледните празници в Америка, а откакто се завърнаха от дългата си отмора, те взеха решение да се откажат от купите си и да стартират да изкарват сами прехраната си.

Това излиза наяве от профила на херцозите в Instagram: " След доста месеци на размисъл и вътрешни полемики взехме решение да създадем преход през тази година, като стартираме с нова прогресивна роля в тази институция. Ние имаме намерение да отстъпим като " старши "  членове на Кралското семейство и да работим, с цел да станем финансово самостоятелни, като в същото време продължаваме да поддържаме напълно Нейно величество Кралицата. "

В известието написа, че това е станало изключително благодарение на насърчаването на хората, които ги поддържат. Хари и Меган възнамеряват да балансират времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, като продължават да изпълняват задължението си към кралицата, Общността и техните патронажи.

" Този географски баланс ще ни даде опция да отгледаме сина си с благодарност към кралската традиция, в която той се е родил, като в същото време ще предоставим на фамилията ни пространство да се концентрира върху идната глава, в това число старта на новия ни благотворителен план.

С неспокойствие чакаме да споделим в точния момент цялостните детайлности за тази вълнуваща последваща стъпка, защото продължаваме да си сътрудничим с нейно величество кралицата, принцът на Уелс, херцогът на Кеймбридж и всички заинтригувани страни. Дотогава, апелирам, приемете най-дълбоката ни признателност за непрекъснатата ви поддръжка. ", пишат още херцогът и херцогинята на Съсекс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР