Не е тайна, че към днешен ден high-end пазарът на

...
Не е тайна, че към днешен ден high-end пазарът на
Коментари Харесай

Графичните решения AMD Navi ще покрият всички сегменти на пазара

Не е загадка, че към сегашен ден high-end пазарът на геймърските видеокарти принадлежи на Nvidia, до момента в който Advanced Micro Devices предлага на геймърите решения най-вече от приблизително равнище. По време на софтуерната конференция Credit Suisse генералният шеф на AMD Лиза Су (Lisa Su) съобщи, че идващото потомство графични решения на компанията ще може дейно да съперничи на продуктите на другите компании във всички сегменти на пазара. Очевидно става дума за графичните процесори Navi , които ще се създават посредством 7 нанометров софтуерен развой.

„Ние считаме, че ще бъдем високо конкурентни на всички места, в това число и в high-end сегмента на пазара на графичните процесори“ – сподели Лиза Су.



Да си напомним, че съгласно изтеклата неотдавна информация, първите графични решения AMD Navi, които ще излязат на пазара през идната година, са предопределени за междинния пазарен сегмент на видеокартите. Според изявлението на ръководителя на AMD, тяхното бързодействие ще е задоволително за сполучлива конкуренция с графичните карти GeForce RTX с архитектура Nvidia Turing.

Освен това, Лиза Су показа, че AMD към този момент не бърза да вгражда хардуерната поддръжка на трасирането на лъчите в своите артикули. Компанията ще изчака до момента в който технологията се популяризира по-широко.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР