Не е тайна, че Ханзи Флик и Хасан Салихамиджич отдавна

...
Не е тайна, че Ханзи Флик и Хасан Салихамиджич отдавна
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен маха Ханзи Флик след края на сезона

Не е загадка, че Ханзи Флик и Хасан Салихамиджич от дълго време не са в положителни връзки и един от тях съвсем несъмнено ще напусне Байерн Мюнхен в края на сезона. Преди няколко месеца Флик приказва намерено, че е неудовлетворен, тъй като няма думата по отношение на трансферната политика на клуба и Хасан Салихамиджич самичък взема решение кои играчи да се притеглят, без да се съветва с него. Конфликтът сред двамата ескалира след мача против Лацио в Рим, когато те се скараха в рейса на тима, а в последна сметка по-късно Флик се извини за думите си отправени към Салихамиджич.

Германските медии пишат за спора сред Флик и Салихамиджич от известно време и ясно споделят, че някой от тях ще би трябвало да напусне Байерн това лято, в случай че клубът желае да продължи да действа вярно. „ Bild “ разгласи, че управителните фактори в Байерн към този момент са взели решение и ще поддържат Салихамиджич в края на сезона, което значи, че Флик ще напусне, в случай че не промени позицията си.

Единствената опция и двамата да останат в клуба е Флик да се помири с обстоятелството, че Салихамиджич самичък прави всички прехвърляния, само че това надали ще се случи.

Въпреки че Флик завоюва всичко, което можеше с Байерн през предишния сезон, шефовете на клуба явно имат по-голямо доверие на Салихамиджич, който считат за един от най-заслужилите за тези триумфи, тъй като той съумя да подпише с подобаващите футболисти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР