Не е тайна, че Емилия Кларк проби в света на

...
Не е тайна, че Емилия Кларк проби в света на
Коментари Харесай

Емилия Кларк - на крачка от смъртта

Не е загадка, че Емилия Кларк проби в света на киното с помощта на ролята си на Денерис Таргариен в Game of Thrones. За осем сезона героинята ѝ претърпя какво ли не, само че в никакъв случай не се съобщи.
 Game of Thrones 8, HBO и формален постер на осмия сезон на сериала
Официален постер на Game of Thrones 8

Ето какво са ни подготовили тази година

Оказва се, че и самата актриса е тъкмо толкоз мощна, колкото и Майката на драконите. За това разбираме от писмо на Емилия Кларк до The New Yorker, в което споделя, че e претърпяла две доста комплицирани интервенции, които са избавили живота ѝ.

Публикация, споделена от Emilia Clarke ♡ (@daenerystargaryen) на Фев 6, 2019 в 11:54 PST

Всичко за Кларк стартира през 2011 година, малко откакто фотосите на първия сезон на Game of Thrones са завършили. Един ден по време на подготовка във фитнеса тя усеща мощна болежка в главата. Успява да се добере до тоалетната, където припада.
 Как Емилия Кларк отпразнува рождения си ден
Драконите ми са за яздене, не за ястие

Имало ли е дракони

След направените проучвания лекарите откриват, че страда от субарахноидален кръвоизлив в мозъка. Актрисата разяснява, че повода е в кървене в пространството към мозъка. Още по-страшното е, че една трета от хората с сходна диагноза умират скоро по-късно.

Публикация, споделена от @emilia_clarke на Фев 25, 2019 в 4:42 PST

Следва тричасова интервенция, която се оказва и животоспасяваща. След нея обаче актрисата страда от афазия - положение, при което връзката ѝ е била извънредно затруднена. Емилия безусловно не е помнела името си. В този миг е решила, че с кариерата ѝ е свършено, тъй като няма по какъв начин да играе, когато не може да запомни нищо.

Но нали е мощна жена, съумява да се възвърне, даже се връща за фотосите на втория сезон на Game of Thrones, макар че към момента се е чувствала замаяна и слаба.

Публикация, споделена от SameYou (@sameyouorg) на Мар 21, 2019 в 9:09 PDT

През 2013 година кошмарът се повтаря и Емилия Кларк се подлага на втора интервенция - още веднъж поради аневризма, само че в другата част на мозъка. Тя се оказва много по-тежка, тъй като се е наложило черепът ѝ да бъде отворен, а възобновяване е било доста по-болезнено и дълготрайно.

Актрисата споделя, че е прекарала един месец в болничното заведение и на моменти е губила вяра, че нещата могат да се оправят. Но както към този момент казахме, Емилия Кларк е мощна жена и съумява да се възвърне след всичко това, а през днешния ден твърди, че е изцяло здрава.

Публикация, споделена от @emilia_clarke на Мар 21, 2019 в 9:03 PDT

Но това не е краят на историята, тъй като след всичко претърпяно актрисата желае да оказва помощ. Ето за какво стартира дарителска организация - SameYou , която набира средства за възобновяване на хора, претърпели мозъчни интервенции.
 Game of Thrones,
Защо да дадем своята " Кръв за трона "

Някой има потребност от нашата помощ
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР